Bij- en nascholing voor professionals in de gezondheidszorg.
Zoekenmenu

Van digital smile design naar totaal concept
door Eric-Jan Royakkers 

Datum: 

Donderdag 14 maart 2019

Locatie:

Van der Valk Hotel Hengelo
Bornsestraat 400
7556 BN  HENGELO

Tijd:

19.00 - 22.00 uur

Doelgroepen:

Tandartsen

Kosten:

€ 145,00
€ 175,00 inclusief diner

Toelichting

Iedereen weet ondertussen wat DIGITAL SMILE DESIGN is, echter wordt vaak gedacht dat dit enkel toepasbaar is in de esthetische zone. Echter het front kan enkel duurzaam functioneren als dorsaal ook in orde is. De oude articulatieregels zoals hoektandgeleiding zijn meer dan actueel en worden vaak niet in acht genomen wat vaak tot problemen kan leiden in functionele zin en breuk van restauraties.

Opzet van de lezing is door middel van digital smile design tot een behandelplan te komen in zowel functioneel als ook esthetisch oogpunt.

Aandachtpunten zijn onder andere: behandelplan, fotografie, video, patiëntmotivatie, communicatie naar tandtechniek, multidisciplinaire aanpak.

Vele tips en trucks die u meteen de volgende dag kunt toepassen komen ter sprake om tot een optimaal resultaat te komen.

Spreker

Eric-Jan Royakkers

Eric-jan Royakkers geboren 05-02-1960 begon zijn studie tandheelkunde aan het LUC te Diepenbeek (België) en is afgestudeerd aan de rijksuniversiteit Utrecht in 1985. Na zijn studie is hij zijn eigen praktijk gestart in Altena (Westfalen-Lippe), Duitsland. Hier heeft hij zich voornamelijk gespecialiseerd in de totale rehabilitaties en de functioneel esthetische tandheelkunde. Na de verkoop van de praktijk in 2002 werkzaam geweest in verschillende praktijken in Nederland. In 2007 eigen solo praktijk gestart in hartje Maastricht met ook hier weer de focus op de totale rehabilitaties.

Sinds 2000 is Eric-Jan zich gaan toeleggen op het delen van zijn vergaarde kennis, niet alleen nationaal maar ook internationaal. Specifiek workshops en lezingen op het gebied van prepareren, afdrukken zowel analoog als digitaal, superstructuren op implantaten, digital smile design en fotografie.

Hobby’s zijn naast tandheelkunde fotografie en triathlon.                                            

Algemene informatie

Datum:
Donderdag 14 maart 2019

Plaats: 
Van der Valk Hotel Hengelo 
Bornsestraat 400
7556 BN  HENGELODiner:

Diner:
Voor de deelnemers bestaat de mogelijkheid om vooraf deel te nemen aan het diner, dat om 18.00 uur wordt geserveerd in het restaurant van Van der Valk Hotel Hengelo. De kosten van het diner inclusief twee drankjes zijn € 30,00 per persoon. Indien u wenst deel te nemen kunt u dit aangeven op het aanmeldformulier.

Kosten:
€ 145,00 
€ 175,00 inclusief diner  

Bij annulering tot 4 weken voorafgaande aan de lezing bent u € 45,00 verschuldigd. Daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Annulering geschiedt uitsluitend schriftelijk of per e-mail. Zie onze Algemene Voorwaarden.

Accreditatie:
Wordt aangevraagd bij KRT.
Elke deelnemer ontvangt na afloop van het congres het bijbehorende certificaat.
De bijeenkomst is Q-geaccrediteerd. 

Aanmelden:
Via de rechterknop in het menu.

Secretariaat:
Het secretariaat van de Dr. G.J. van Hoytema Stichting is gevestigd op het terrein van de Universiteit Twente, gebouw ‘De Vrijhof’, kamer 525
Telefoon: 053 – 489 24 09
E-mail: hoytema@misc.utwente.nl

Dr G.J. van Hoytema Stichting
Universiteit Twente
De Vrijhof (gebouw 47),
kamer 525 en 527

Postbus 89
7500 AB Enschede

Tel.: 053-4892409
E-mail: hoytema@misc.utwente.nl