Bij- en nascholing voor professionals in de gezondheidszorg.
Zoekenmenu
11 april 2022

Ongewenst gedrag op de werkvloer, hoe ga je daar mee om? 

Ongewenst gedrag op de werkvloer is helemaal een onderwerp van nu. Ongewenst gedrag gaat over hoe jij, collega's, leidinggevenden, maar ook klanten, leveranciers of gasten op de werkvloer omgaan met elkaar. Wat houdt het in en wat zijn de gevolgen op de werkvloer?

Ongewenst gedrag kan gaan over pesten, agressie, discriminatie en seksuele intimidatie.

Zowel slachtoffers als werkgevers hebben te maken met de negatieve gevolgen van ongewenste omgangsvormen op het werk. Slachtoffers kunnen (langdurig) ziek worden door stress of depressieve gevoelens.

Kortom een onderwerp welke voor elke organisatie hoog op de agenda moet staan. Afgelopen periode hebben wij deze training meer dan ooit georganiseerd. Een training welke interessant is voor alle professionals in de zorg. 

Vanmorgen hebben wij samen met een zorginstelling in Enschede een planning gemaakt, waarbij de secretaresse tot de verpleging getraind wordt. 

Vragen jij en je collega's je ook weleens of hoe om te gaan met verschillende situaties van ongewenst gedrag op de werkvloer? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via hoytema@utwente.nl of 053 - 4892409.

Dr G.J. van Hoytema Stichting
Universiteit Twente
De Vrijhof (gebouw 47),
kamer 525 en 527

De Veldmaat 5
7522 NM Enschede

Tel.: 053-4892409
E-mail: hoytema@misc.utwente.nl