Bij- en nascholing voor professionals in de gezondheidszorg.
Zoekenmenu
26 juni 2023

Opleiding Preventieassistent start 9 september 2023

Ben je een ervaren en gemotiveerde tandartsassistent met een passie voor tandheelkundige preventie en mondhygiëne? Dan is onze Opleiding Preventieassistent perfect voor jou! Ons doel is om jou, als tandartsassistent, verder te scholen op het gebied van tandheelkundige preventie en mondhygiëne, zodat je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de gezondheid van de mond van jouw patiënten.

De Opleiding Preventieassistent is speciaal ontworpen voor tandartsassistenten zoals jij, met minimaal 2 jaar werkervaring of een diploma als tandartsassistent. We begrijpen dat je al een solide basis hebt en dat je nu klaar bent om je verder te ontwikkelen in je vakgebied. Onze opleiding biedt jou de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Tijdens de opleiding krijg je les van ervaren professionals die gespecialiseerd. Zij delen graag hun uitgebreide kennis en praktijkervaring met jou. Je leert de nieuwste technieken en ontwikkelt de vaardigheden die nodig zijn om effectieve preventiezorg te bieden aan patiënten.

We hechten veel waarde aan een praktijkgerichte aanpak. Tijdens de opleiding krijg je volop de gelegenheid om te oefenen met de nieuwste instrumenten en technologieën. Zo kun je jouw vaardigheden direct toepassen in de praktijk en vertrouwd raken met de meest effectieve methoden op het gebied van tandheelkundige preventie. Door middel van praktijkcasussen en simulaties word je uitgedaagd om je kennis in de praktijk te brengen.

Als je klaar bent om jouw tandheelkundige carrière naar nieuwe hoogten te brengen, is de Opleiding Preventieassistent de volgende stap voor jou. Schrijf je vandaag nog in, Opleiding Preventieassistent (hoytemastichting.nl)

Tags:  cursusaanbod

Dr G.J. van Hoytema Stichting
Universiteit Twente
De Vrijhof (gebouw 47),
kamer 525 en 527

De Veldmaat 5
7522 NM Enschede

Tel.: 053-4892409
E-mail: hoytema@misc.utwente.nl