Bij- en nascholing voor professionals in de gezondheidszorg.
Zoekenmenu
24 september 2021

ALS Congres 2021

Datum:

Vrijdag 24 september 2021

Locatie:

ReeHorst, Bennekomseweg 24, 6717 LM te Ede

Tijd:

09.30 - 17.00 uur

Kosten:

€ 125,-

Aanmelden

Toelichting

De 9e editie van het ALS Congres vindt plaats op vrijdag 24 september 2021 in de ReeHorst te Ede. Het ALS Congres is hét congres voor alle professionals die zorg verlenen aan patiënten met ALS, PSMA en PLS.

De multidisciplinaire ALS behandelteams, thuiszorgteams, huisartsen, eerstelijns paramedici en centra voor thuisbeademing (CTB’s) hebben allen een belangrijke rol in de zorg voor mensen met ALS, PSMA en PLS. Tijdens deze 9e editie van het ALS Congres worden deelnemers bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. Ook worden er voor alle verschillende disciplines interactieve workshops georganiseerd over belangrijke onderwerpen. We nodigen alle zorgverleners dan ook van harte uit om deel te nemen aan het ALS Zorgverleners Congres 2021.

De editie van 2020 heeft vanwege Corona online plaats gevonden. Dit jaar willen we graag weer fysiek bij elkaar komen. Omdat er op het moment van het samenstellen van het programma nog geen zekerheid is over het wel of niet handhaven van de 1,5 m hebben we gekozen voor een andere opzet van het programma dat onder alle omstandigheden door kan gaan. Het gehele programma zal drie keer worden aangeboden en de deelnemers hebben de mogelijkheid om zich bij aanmelden op te geven voor groep A, B of C. Deze groepen zullen achter elkaar aan het hele programma doorlopen. Dat betekent dat er voor iedere groep een eigen aanvangstijdstip bestaat en dat ook iedere groep op een ander tijdstip de dag zal beëindigen. Meer duidelijkheid hierover vindt u in het programma dat elders op de website staat. Op deze manier kunnen we het congres toch fysiek door laten gaan en daar zijn we heel blij mee. Wij hopen op het begrip van de deelnemers en rekenen op ieders medewerking en flexibiliteit.

Voor meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden: ALS congres

Dr G.J. van Hoytema Stichting
Universiteit Twente
De Vrijhof (gebouw 47),
kamer 525 en 527

De Veldmaat 5
7522 NM Enschede

Tel.: 053-4892409
E-mail: hoytema@misc.utwente.nl