Bij- en nascholing voor professionals in de gezondheidszorg.
Zoekenmenu
29 september 2023

ALS Zorgverleners Congres 2023

Datum:

Vrijdag 29 september 2023

Locatie:

Congrescentrum Orpheus, Churchillplein 1, 7314 BZ  Apeldoorn

Tijd:

09.00 - 16.30 uur

Kosten:

€ 135,-

Aanmelden

Toelichting

Het ALS Zorgverleners Congres vindt dit jaar plaats op vrijdag 29 september in Congrescentrum Orpheus te Apeldoorn. Het ALS Congres is hét congres voor alle professionals die zorg verlenen aan patiënten met ALS, PSMA en PLS.

De multidisciplinaire ALS behandelteams, thuiszorgteams, huisartsen, eerstelijns paramedici en centra voor thuisbeademing (CTB’s) hebben allen een belangrijke rol in de zorg voor mensen met ALS, PSMA en PLS. Tijdens deze editie van het ALS Zorgverleners Congres worden deelnemers bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. Ook worden er voor alle verschillende disciplines interactieve workshops georganiseerd over belangrijke onderwerpen. Daarnaast is er voldoende tijd om collega's te ontmoeten en is er een uitgebreide informatiemarkt. We nodigen alle zorgverleners dan ook van harte uit om deel te nemen aan het ALS Zorgverleners Congres 2023.

De workshopronde waarbij deelnemers per discipline de ruimte krijgen om met elkaar in gesprek te gaan krijgt dit jaar een vervolg. Onderwerpen die aan de orde zullen komen zijn ontwikkelingen binnen het werkveld, problemen waar tegenaan gelopen wordt of innovaties/richtljnen die eraan komen. Deze sessies worden begeleid door moderatoren en het doel hiervan is niet alleen om informatie of standpunten uit te wisselen, maar ook om een netwerk te creëren.

Samen voor nog betere zorg!

Voor meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden: 

https://www.als-centrum.nl/aanmelden-als-congres/

Dr G.J. van Hoytema Stichting
Universiteit Twente
De Vrijhof (gebouw 47),
kamer 525 en 527

De Veldmaat 5
7522 NM Enschede

Tel.: 053-4892409
E-mail: hoytema@misc.utwente.nl