9 juni 2020

Pascal Boer, tandarts bij Mondzorgcentrum Giethoorn
Ton Schneider, tandarts bij Tandartspraktijk Schneider in Nijverdal
Thijs ten Hag, directeur Straight Dental

tandartsen, mondhygiënisten en tandartsassistenten die de cursus Lokale Anesthesie hebben gevolgd

Steeds meer behandelaars gebruiken de intra-ossale verdovingstechniek als eerste keuze bij het verdoven, aangezien deze techniek voordelen heeft ten opzichte van de traditionele technieken. Bent u benieuwd waarom steeds meer tandartspraktijken in deze techniek inversteren?

Het doel van deze cursusavond is om u een goed beeld te geven van de intra-ossale verdovingstechniek. Hoe werkt het precies? Wat zijn de risico's en contra-indicaties en wat zijn de voor-en nadelen?
De cursus is opgesplitst in een theoretisch deel (ongeveer 1,5 uur) en een praktisch gedeelte (ongeveer 2 uur) waarbij in een kleine groep aan de stoel wordt gewerkt en de verdoving ook gezet en ervaren kan worden.

Na afloop van de training hebt u inzicht in de intra-ossale techniek en bent u in staat deze techniek met de QuickSleeper toe te passen.

De cursus is voor tandartsen, mondhygiënisten en assistentes die de cursus Lokale Anesthesie hebben gevolgd.

Ontvangst en registratie met soep en broodjes

Praktijk

Afsluiting

Centrum voor Implantologie en Esthetische Tandheelkunde (CIET) te Hengelo.
Sabina Klinkhamerweg 15
7555 SK  HENGELO

Doelgroepen:
Tandartsen, mondhygiënisten en tandartsassistentes die de cursus Lokale Anesthesie hebben gevolgd

Het cursusgeld bedraagt: € 375,00
Bij annulering tot 4 weken voor de cursusdatum bent u € 45,00 administratiekosten verschuldigd, daarna bent u het volledige cursusgeld verschuldigd. Annulering geschiedt uitsluitend schriftelijk. Zie onze Algemene Voorwaarden.

Deze cursus levert u vier KRT-punten op.
Elke cursist ontvangt na afloop van de cursus het bijbehorende cursuscertificaat.

Het secretariaat van de Dr. G.J. van Hoytema Stichting is gevestigd op het terrein van de Universiteit Twente, gebouw ‘De Vrijhof’, kamer 525.
Telefoon: 053 – 489 24 09
E-mail: hoytema@misc.utwente.nl. U ontvangt per mail een bevestigingsbrief en factuur.

Via de knop aanmelden