2 februari 2019

2 februari 2019

Centrum voor Implantologie en Esthetische Tandheelkunde

tandartsassistenten

Deze cursus is bedoeld voor tandartsassistenten die zich (verder) willen bekwamen in de supragingivale ultrasone gebitsreiniging van de gehele dentitie.
In het ochtendgedeelte van de cursus zullen de volgende onderdelen worden behandeld:
- het verband tussen plaque, tandsteen, gingivitis en parodontitis
- de werking en effectiviteit van mechanische scalers.
- praktische basisvaardigheden van de ultrasone instrumentatietechniek per indicatiegebied.
In de middag zal er onder begeleiding pre-klinisch worden geoefend met de ultrasoon scaler.
De cursist zal na afloop van de cursus een persoonlijke lijst met aandachtspunten meekrijgen waar in de praktijk verder aan gewerkt kan worden.
Voor deelnemers zonder het diploma preventieassistent is deze cursus een waardevolle kennismaking met de instrumentatietechniek van de ultrasoon scaler.  Voor preventieassistenten zal deze cursus bijdragen tot het perfectioneren van de techniek op het gebied van ultrasone gebitsreiniging.

De cursus wordt gehouden in het Centrum voor Implantologie en Esthetische Tandheelkunde (CIET) te Hengelo (Gezondheidspark). Het cursuscentrum is goed met de trein te bereiken.

De routebeschrijving treft u aan op onze website (www.hoytemastichting.nl) of via www.ciet.nl

Centrum voor Implantologie en Esthetische Tandheelkunde (CIET) te Hengelo.

Tandartsassistenten

Het cursusgeld bedraagt: € 475,00
Hierbij inbegrepen zijn de kosten van lunch, koffie, thee
Bij annulering tot 4 weken voor de cursusdatum bent u € 45,00 administratiekosten verschuldigd, daarna bent u het volledige cursusgeld verschuldigd. Annulering geschiedt uitsluitend schriftelijk. Zie onze Algemene Voorwaarden.

Certificaat:
Elke cursist ontvangt na afloop van de cursus het bijbehorende cursuscertificaat.

Het secretariaat van de Dr. G.J. van Hoytema Stichting is gevestigd op het terrein van de Universiteit Twente, gebouw ‘De Vrijhof’, kamer 525.
Telefoon: 053 – 489 24 09
E-mail: hoytema@misc.utwente.nl. U ontvangt per mail een bevestigingsbrief en factuur.

Via de knop aanmelden

Uw aanmelding is verstuurd